combat janiven'in okuyla mı başladı emin değilim. ok planını da hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla planımız şuydu: biz mat ile köprünün ayaklarının arkasına saklanmıştık. orden ve tyron da yolun kenarında çalıların içine saklanmıştı iki tarafta. rizardo da aynı şekilde saklandı. araba yaklaşınca mat hop diye çıkıp büyüsünü yapacak, biz de arkasından dalacaktık.
atlılar bizi görmeden yanımızdan koşarak geçtiler. fakat araba köprüde durdu, yanımıza yanaşmadı. sonra nasıl çıktık nasıl giriştik hatırlamıyorum. mat gözünü karartıp atladı galiba... ya da janeven'in oku gelince çıktık belki, oralar kaos : )
kombatın sonlarına doğru, araba devrildikten, arael dışarı çıktıktan sonra orm kılıcını arael'e verip, sürücülerden birine ya allah diyerek zümzükle girişti. fakat sonu iyi olmadı, kanlar içinde yere yığıldı. sağolsun arael gelip büyüsüyle ayağa kaldırdı, yoksa genç yaşta nalları dikecekti kamil orm.
muhafızların başındaki rahibin üzerinden bir not çıktı (bir de plate mail ve güzel bir gürz, orm arael'e sorduktan sonra bunları sahiplendi. zırhı da kendi bedenine göre ayarlasın diye demirci ermalos'a (sklavo mu yoksa?) verdi).
notu
Vali Aberian Arunaxi yazmış. şunları anlayabiliyoruz:
Arael'i Şehir Muhafızları yakalamış. (şehir muhafızlarının adı
Dottori mi?)
Order of the Rack'e teslim etmişler (hellknightlar bunlar?)
Vali, şehirde paso cinayet işleyen
Erebus'un Piçleri'yle mücadele etmek için muhafızların yetersiz kaldığını söyleyip Hellknightlardan yardım istiyor.
notun kendisi de aha bu (volkan'ın mükemmel el yazısıyla
)
böyleyken böyle benim hatırladıklarım.