bence çok güzel oldu yine oyun. valost ve keyla'nın gelişi süper renk kattı (5 kişilik oyun 3 kişilik oyuna göre ister istemez biraz hengame olsa da).
girişi, gelişmesi, sonucu, ana olayı, yan olayları, temposu, combatı, araştırması, diyaloğu genel olarak iyi gitti bence. bir yanda bebeğin ruhunu kurtarmak için şeytanlarla meleklerle pazarlıklar, bir yanda zoraki düğün, bir yanda paladinlere goygoylar, bir yanda müfettiş öldürmeler : ) çok dengeli, ince bir çizgide gidiyor grup : )
bir de sorunlara bulduğunuz çözümler çok yaratıcı ve zevkliydi bence. oyunun sonunda gelinen nokta, hem bebek olayı, hem düğün olayı, hem de garip gelecek belki ama müfettiş (eraldo coil) olayı benim tahmin ettiğimden çok farklı oldu. güzel de oldu öyle olması.
ubor'un çılgın kader puanı kullanımları da oyuna damgasını vurdu : ) bekliyodum barışın bununla deli bir şeyler yapacağını. üçüncüyü de kullanıyordu az daha da beynine yediği kılıçla büyüyü yapamayınca otomatikman gerek kalmadı. valost da son anda (müfettişin sonunu hazırlayan) kritik bir kader puanı kullandı. bence iyi oldu bu mekaniği oyuna sokmamız. bununla ilgili yorumları ayrıca bekliyorum kader puanları başlığı altında : )
şu şöyle olsa daha iyi olurdu dediğim yerler var tabi (çoğunluğu benimle ilgili) ama genelde çok zevkli oldu bence oyun : )