başka bir başlık altında -"cormyr" ya da "genel bilgiler" diye bir başlık- gezdiğiniz, macera yaşadığınız yer hakkında bilgiler yazıcam ufak ufak... siz de o bilgilere göre geçmişinizi şekillendirebilirsiniz. atıyorum, mesela "yhenni" cormyr'deki şehirlerden birinde, sokaklarda büyümüş ardından kendini yollara atmıştır. o yüzden koskoca şerif'e artislik, kaş göz yaparlen çekinmiyordur...
tinen, şehirlere yakın bir kasabada ailesiyle yaşamış, eğitim için kiliseye girmiştir, o yüzden daha mütevazi bir hali vardır vs...
orrath ve wanve'nin geçmişlerini aydınlatalım. netlik getirelim...
bi sonraki oyundan önce geçmişlerinizle ilgili bilgileriniz hazır olsun ki, herkesle daha fazla muhabbet edebilin, hem dünyayı hem karakteriniz daha fazla tanımış olun(olalım hatta, ben de dünyayı filan yeni tanıyorum, malum
)
geçmişinizle ilgili bir öykü fikriniz varsa, bana mail atsanız ve ona uygun olarak ben size bir mekan bulsam, öyküyü genişletsek mükemmel olur... engin, korian'la ilgli bir geçmiş hazırlamıştı. onu şimdiki bilgilerle bi yere iliştirmek çok kolay olacak mesela...
orrath ve wanve'ninki de görece olarak kolay olacak.
selen ve can, sizler de aklınızda bi öykü vs varsa haber edin. karmaşık bi şey olmasına gerek yok. karakter hakkında genel bi bilgi verecek, anası babası var mı, nerdelermiş, nası bi yerde büyümüş -büyük şehir, köy ya da fairhill gibi bir kasaba mesela- gibi şeyleri yazın kafanıza göre, mail atın bana...
diyemler yemiyor, içmiyor, çalışıyor