Fantastik Ortamlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

genel

Go down 
2 posters
AuthorMessage
1UP
Admin
1UP

XP : 9096

genel Empty
PostSubject: genel   genel EmptyMon Jun 01, 2009 2:01 pm

volkan hacı, karakterler birbirini tanıyor mu olacak oyunun başında yoksa random toplanmış, yeni tanışıyor mu olacağız? başlık açacağım da benim karakter için, ona göre character sheet'i oraya koyayım ya da koymayayım.

barış'la mert'in karakterleri tanışıyor gibi düşünüyorlardı en son, güzel de oldu bence o muhabbet. onlar öyle olsun, geri kalanları düşünelim. bence yeni tanışma muhabbet de zevkli olur.
Back to top Go down
http://fantastikortamlar.forumotion.com
valost

valost

XP : 8584

genel Empty
PostSubject: Re: genel   genel EmptyMon Jun 01, 2009 2:11 pm

bir açılış sahnesi düşünüyorum, karakterlerin isterlerse birbirleriyle tanışacakları ve kaynaşacakları... barış ve mert'in karakterleri o hikayeyle güzel oldu... ekibin geri kalanı birbirini tanımıyor olacak -tabi ki akla onlarınki kadar güzel bir fikir gelirse başka; nerde görülmüş elfle half-orc arkadaş olmuş...

oyunu da büyük ölçüde hazırladım. güzel olucak sanki, çok heyecanlıyım... Smile
Back to top Go down
valost

valost

genel Empty
PostSubject: Re: genel   genel EmptyMon Jun 01, 2009 2:18 pm

engin hacı, sonuçta character sheet o kadar gizli saklı bi şey diil bizim için... diğer oyunda havada uçuşuyo kağıtlar ama bazı karakterler büyük ihtimalle birbirlerini ilk defa görecekleri için koymasak daha iyi olur...
Back to top Go down
valost

valost

genel Empty
PostSubject: Re: genel   genel EmptySun Jul 19, 2009 7:54 pm

başka bir başlık altında -"cormyr" ya da "genel bilgiler" diye bir başlık- gezdiğiniz, macera yaşadığınız yer hakkında bilgiler yazıcam ufak ufak... siz de o bilgilere göre geçmişinizi şekillendirebilirsiniz. atıyorum, mesela "yhenni" cormyr'deki şehirlerden birinde, sokaklarda büyümüş ardından kendini yollara atmıştır. o yüzden koskoca şerif'e artislik, kaş göz yaparlen çekinmiyordur...
tinen, şehirlere yakın bir kasabada ailesiyle yaşamış, eğitim için kiliseye girmiştir, o yüzden daha mütevazi bir hali vardır vs...

orrath ve wanve'nin geçmişlerini aydınlatalım. netlik getirelim...

bi sonraki oyundan önce geçmişlerinizle ilgili bilgileriniz hazır olsun ki, herkesle daha fazla muhabbet edebilin, hem dünyayı hem karakteriniz daha fazla tanımış olun(olalım hatta, ben de dünyayı filan yeni tanıyorum, malum Smile)

geçmişinizle ilgili bir öykü fikriniz varsa, bana mail atsanız ve ona uygun olarak ben size bir mekan bulsam, öyküyü genişletsek mükemmel olur... engin, korian'la ilgli bir geçmiş hazırlamıştı. onu şimdiki bilgilerle bi yere iliştirmek çok kolay olacak mesela...
orrath ve wanve'ninki de görece olarak kolay olacak.

selen ve can, sizler de aklınızda bi öykü vs varsa haber edin. karmaşık bi şey olmasına gerek yok. karakter hakkında genel bi bilgi verecek, anası babası var mı, nerdelermiş, nası bi yerde büyümüş -büyük şehir, köy ya da fairhill gibi bir kasaba mesela- gibi şeyleri yazın kafanıza göre, mail atın bana...

diyemler yemiyor, içmiyor, çalışıyor Smile
Back to top Go down

genel
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» genel
» genel
» genel bir değerlendirme
» ubor genel
» MKvA genel değerlendirme