Fantastik Ortamlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Kategoriler ne olsun

Go down 
5 posters

O mu olsun bu mu olsun?
O olsun lan.
Kategoriler ne olsun Vote_lcap40%Kategoriler ne olsun Vote_rcap
 40% [ 2 ]
Bu olsun bre!
Kategoriler ne olsun Vote_lcap0%Kategoriler ne olsun Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Olum asıl şu vardı bi de...
Kategoriler ne olsun Vote_lcap60%Kategoriler ne olsun Vote_rcap
 60% [ 3 ]
Sonradan aklıma geldi, şu da olabilir.
Kategoriler ne olsun Vote_lcap0%Kategoriler ne olsun Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total Votes : 5

AuthorMessage
1UP
Admin
1UP

XP : 9096

Kategoriler ne olsun Empty
PostSubject: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptySun Dec 28, 2008 5:29 pm

volkan sümbül'ün girişimiyle düzenlediğimiz 2008 Şen Haramiler FRP ödüllerinde kategoriler ne olmalı adlı tartışmayı başlatıyorum.

kategorilere ve adaylara karar verdikten sonra yukarıda örneğini gördüğünüz oylama sistemiyle kazananları seçebiliriz.

ya da goygoy yöntemiyle de ilerleyebiliriz tabii en güzel yöntemimiz olarak : )

volkan'ın ilk mesajda ortaya attığı kategoriler şöyle:

en iyi DM hareketi

en tırt hareket

en şahane hareket (bu en yaratıcı çözüm, en süper fikir falan da olabilir, ya da onu ayrıca mı açalım?)

en komik hareket

en dandik hareket

ben de şunlar olabilir diyorum: en fantastik NPC (en komik, en ibne, en şerefsiz diye ayrıca da açılabilir), en dramatik sahne (duygusal, tırsınç, üzünç, heyecanlı vs), en osurtan combat, en zevkli macera...

gören de 2008in başından beri 30 oyun oynadık zanneder ehe...

Last edited by 1UP on Mon Dec 29, 2008 10:05 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://fantastikortamlar.forumotion.com
Latron

Latron

XP : 7081

PostSubject: Re: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptySun Dec 28, 2008 5:47 pm

en iyi oyuncu bölümü açar mıyız, açarsak herkes kendisine oy verir mi bilmem =)
en şahane combat bölümü olsun ama kesin.
hatta kesinleştirdiklerimizin başlıklarını açmaya başlayalım, adaylar dökülmeye başlansın.
Back to top Go down
valost

valost

XP : 8584

PostSubject: Re: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptySun Dec 28, 2008 6:01 pm

en iyi oyuncu ödülü sembolik olabilir... açalım başlığı, oy vermeyiz Smile
Back to top Go down
valost

valost

PostSubject: Re: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptyMon Dec 29, 2008 12:32 am

en tırt hareket klasmanı açalım bence... benim adayım: 1- sikerim lan sizi diyerek bir civan gibi ileri atılan caleb'in, masayı kedi gibi tepiklemesi...

sonucu fena olduğu ve anında ödemesini gördüğü için hakkaten baya tırt bi hareket diyebiliriz bence... benim de aslında meydanlarda ırz düşmanları diye bağırınmam da çok tırt bir hareketti, zira halktan büyük bi tepki bekliyodum... idam sehpaları, çürük domatesler, yumurtalar filan... ama olmadı Sad
Back to top Go down
valost

valost

PostSubject: Re: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptySat Jan 03, 2009 3:27 pm

herkeş verdi mi lan oyunu her kategoride... kazanana para dağıtıcak, kader puanı dağıtıcakmış diyem...
Back to top Go down
ubor metenga

ubor metenga

XP : 7054

PostSubject: Re: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptySat Jan 03, 2009 3:57 pm

valla ben verdim, vermeyenler iş başına
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

PostSubject: Re: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptySat Jan 03, 2009 4:12 pm

ben de verdim hepsine.
Back to top Go down
ubor metenga

ubor metenga

XP : 7054

PostSubject: Re: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptyMon Jan 05, 2009 2:05 pm

gençler ve genç kalanlar, muhteşem frp grubumuzun 2008 ödülleri belli olmuş bulunmakta. sanırım 3 kategoride selen oy kullanmamış ama onlarda sonucu pek değiştirmeyecek 1. olanın ezici çoğunluk dediğimiz türden bir başarısı söz konusu olduğundan. buraya yazalım öyleyse: En İyi Combat Zanzer ve kuyu kahramanı Valost'a, En şahane hareket duvarlara dokuna dokuna gidiyorum diyen Ubor'a, En İyi NPC Acıların çocuğu bahtsız büyücü Zanzer'e, En yaratıcı çözüm Kesterem'lerin bebeğini kurtarma yolu'na ve En iyi oyuncu ödülü Latron Amarran'a gitmiştir. Ödüller bir dahaki oyun gününde, kırmızı halı seramonisinden sonra büyük bir kutlamayla dağıtılacaktır. Bayların smokin giymesi zorunluluğu vardır.
Back to top Go down
caleb

caleb

XP : 7975

PostSubject: Re: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptyMon Jan 05, 2009 3:28 pm

o zaman butun emegi gecen arkadaslara tesekkur ediyor, ictenlikle kutluyoruz! Very Happy

odul seromonisi ise soyle:

13.00 - 13.10 Engin Diemoglu'nun odul kazananlari takdimi
13.10 - 13.20 Valost Throndor'dan gunun anlam ve onemi uzerine Greyhawk Times gazetesi uzerinde yapacagi konusma
13.20 - 13.25 Latron Amarran'dan terlik dansi
13.25 - 13.30 Ubor Metenga'dan yerde yatarak sirrini aciklayan adam taklidi
13.30 - 13.35 Caleb Quanthar'in kendisiyle yapacagi bilek guresi
13.35 - 14.00 Demleme Cay Kokteyli
14.00 seromoninin sonu ve oyunun baslangici
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

PostSubject: Re: Kategoriler ne olsun   Kategoriler ne olsun EmptyMon Jan 05, 2009 3:38 pm

hohohoh muhteşem bir seremoni programı olmuş bu. cnbc-e canlı versin bunu.
Back to top Go down

Kategoriler ne olsun
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» kategoriler