Fantastik Ortamlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

kategoriler

Go down 
+3
caleb
valost
1UP
7 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
1UP
Admin
1UP

XP : 9096

kategoriler Empty
PostSubject: kategoriler   kategoriler EmptyTue Dec 15, 2009 5:48 pm

eheheh yeni bir yıl, yeni ödüller. artık bir de mkva'mız ve şahane volkan diyemimiz olduğundan çok daha renkli olacak artık gelenekselleşmiş bu bu ödüllerimix o kesin.

geçen seneki kategorileri yazıyom. yeni kategoriler aklınıza geliyosa söyleyin ekleyelim. bi de adayları belirleyelim tabi ehehe...

en iyi oyuncu (bu sene adaylar arasında ben de olcam iddalıyım eheheh)
en yaratıcı çözüm
en iyi npc
en şahane hareket
en iyi combat
Back to top Go down
http://fantastikortamlar.forumotion.com
1UP
Admin
1UP

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyTue Dec 15, 2009 5:58 pm

selenle aklımıza gelen adayları yazıyorum. (bu arada bu sene hangi şen haramiler oyunlarını oynadık, onu hatırlayamıyorum, o yüzden çoğu mkva'dan)

EDIT: herkesin dediklerine göre güncelliyorum bunu. gözden kaçırdığım, eklemek istedikleriniz varsa söyleyin ekleyeyim. kesinleşince oylamaya koyalım : )

en iyi oyuncu
+ orrath
+ valost
+ ubormetenga
+ tinen
+ korian

en yaratıcı çözüm:
+ tinen'in create water ile ork cleric'in mumunu söndürmesi
+ hathol'u uyutup, bağlayıp delidüzün ortasına bırakmak ehehe (bu arada en sıçar hareket de açabiliriz kategori olarak)
+ latron'un tavandaki vampire grease yaparak dusurmesi
+ ubor ve latron'un tutsagi buyu guclerini birlestirerek iluzyonlarla konusturmasi

en şahane hareket
+ yhenni ve sebastian'ın kılık değiştirip kalede gezinmesi
+ sebastian'ın haydut kampında şarkı söylemesi ve oradaki sinsi planlar
+ ubor'un kendini tehlikeye atarak teleport asasıyla önce latron'u cehennem köpeklerinden, ardından valost'u halforkun önünden kurtarışı
+ caleb'in basindan gecenleri sen harami dostlarina kamp atesi etrafinda anlatmasi
+ valost'un vassassin's creed misali rahiple orkun kayigini yemegini alip hakkaten hic dokunmadan onlara, geri donmesi ve herifleri bitirmis olmasi
+ latron'un mardin tarlası halkına yaptığı hicret konuşması
+ orrath'in kendisini dinlemememize ragmen bizi kurtarmasi
+ wanwe, yhenni ve lannet'in ork kulesi operasyonuyla orkları gırtlaklarından oklaması
+ tinen'in, rahibelik görevlerini layıkıyla yerine getirerek mkva'nin ilk kombatı öncesinde yerde yatan cesetleri gömmesi ve huzursuz ruhları huzura kavuşturarak tekrar kalkmalarını engellemesi

en iyi npc
+ lannet
+ hathol
+ boldwin
+ baran
+ yhenni'nin iteklediği yolgezer ihtiyar amca
+ kemiksiz
+ haramiler'in vampirli stingard kasabasına ilk girdiklerinde gördükleri, hanın açılmasını bekleyen eyyamcı amca
+ eastguard kalesindeki iksirci deli gnom rundar zuk folkor
+ hassirak

en iyi combat
+ mkva'nın eralion'un kalesindeki kule savunması (ogre mogre ne geldiyse çüktük level 1 halimizle)
+ mkva'nın ilk ciddi combatı! büyücü vortigern, half ork adamları ve iskeletlerle olan çiftlik evindeki kombat
+ caleb'in goril iblisi bir kere sikertip kaçırması, ikincisinde goril'in onu gerçekten kaçırması ve ardından gergin bekleyişimizin sonunda üstü başı karakana bulanmış halde, 'siktim onu' diyerek gelişi...
+ haramiler'in şeytan lordunu salacağı zamanda, caleb'in kafesin etrafındaki yaratıkları öldürüşü
+ haramiler'in iuz müridi invoker braknor vorreth ve barbar half ork ile izbe greyhawk sokaklarında kapışması -tobias'ın destekleriyle

en etkileyici/heyecanlı sahne
+ yhenni, orrath, enlo ve drumlin'in eralion kalesinin altında yatan varlığı görmesi
+ mardin tarlası'nda ehlonna'nın ağacından meyve yiyen haramiler'in ehlonna'yı görüp nasihat alması
+ mardin tarlası'nda haramiler'in milleti gecenin bi vakti o hana toplayıp, içerde rüzgardan titreyen cılız gaz lambaları eşliğinde çoluk çocuk korkarak beklerken, kahramanca dışarlarda iblis aramaları, yağmura fırtınaya inat gözünü kırpmadan kahramanlık peşinde koşmaları
+ toros'un haydut kampında mkva'nın pulp fictionvari operasyonu öncesindeki gerginlik
+ haramiler'in graz'zt'ın kafesini açmadan önceki hazırlıkları ve gerginliği

en iyi misafir oyuncu
+ parakoz
+ tobias ironhand
+ karnak
+ enlo
+ drumlin

en absurd/cilgin/manyak/komik olay (uyarsa koyalim)
+ valost'un iuz tapinigi/kalesinde ork sefi tewar'in kellesini sancaga takip gezmesi, en sonunda da degaji cakmasi
+ caleb'in tutsagin agzina sicmasi
+ sen haramiler'in hastalanan uyeleri caleb'i kafaya kafaya vurarak bayiltmasi ve bayilmadan once son gordugu seyin latron'un + zevkten dort kose olmus surati olmasi
+ ubor'un elleriyle "boyle boyle" isik yaparak magaralarda ilerlemesi
+ wanwe ve korian'in kapismasi
+ orrath'ın yeşil sıvıyı baltayla kontrol ederek aleti eritmesi
+ lannet'in mkva'yi soyup sogana cevirerek 3 kurus ve yamuk yumuk bi harita birakmasi
+ valost'un, ellerindeki büyülü eşyaları almak üzere gelen suskunlar'dan büyülü eşya istemesi, suskunların ona cahil demesi, valost'un gururla "en sevdiğim özelliklerimden biridir" diyerek adamları ayar etmesi. üstüne üstlük bunları gerçekten cahilce, adamların aradığı sihirli eşyalardan biri dilinin altındayken yapması

en efsane replik
- "nee, tabut bos mu??" (ubormetenga, tabutun bos oldugunu ogrendiginde)
- "ben mi? girişimciyim." (yhenni, meslegi soruldugunda)
- "beni öldüren sen olacağın için kendimi şanslı hissediyorum, valost..." (ewan, ölüm döşeğinde)
- "selam, patron." (valost, hassirak'la karşılaşmada)
- "ben de tinen!" (yhenni, kim olduğu soruldugunda heyecanlanınca)
- magnus: '' ben atla deyince aşağı atlıyoruz!'' haramiler: ''ha, nası, nereye??'' magnus: ''atla!'' haramiler: ''hobaaaa!''
- ''ben marifetli korian, bunlar da arkadaşlarım.''

Last edited by 1UP on Thu Dec 17, 2009 4:01 pm; edited 10 times in total
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyTue Dec 15, 2009 6:00 pm

kategori olarak da bence bir 'en etkiletici sahne' gibi bir şey iyi gider. kulenin altındaki varlığı görüşümüz mesela (hoş ben görmedim ama görenler anlata anlata bitiremediler).

onun dışında madem en iyi oyuncu var, en iyi diyem de açalım artık eehehehe...
Back to top Go down
valost

valost

XP : 8584

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyTue Dec 15, 2009 6:26 pm

"en etkileyici sahne" güzel kategoriymiş... benim adayım, "ehlonna'nın haramileri yanına alıp konuşması" sahnesidir... şahaneydi, fantaastikti...
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyTue Dec 15, 2009 6:39 pm

2009'da oynadığımız şen haramiler oyunlarna baktım şimdi hatırlayayım diye, vay amına koyayım dedim. az buz değil 8 oyun oynamışız maşallah. neler neler olmuş, hatırlatayım.

9 ocak: ali'nin oynattığı tobias'ın grubu ölümlerden kurtardığı, elinizde taşla greyhawk sokaklarında gezdiğiniz, en sonunda fireballar webler atan iuz müridi korkunç büyücü ve cevval half orkla kapıştığınız, tarikata dair belgeleri ele geçirdiğiniz oyun. edit: elinizde taşla değil taşın peşinde koşturuyodunuz bu oyunda sanırım. http://fantastikortamlar.forumotion.com/en-haramiler-f36/09-ocak-2009-t97.htm

31 ocak: parakoz alican'ın gelişiyle greyhawk'tan ve kemiksizden apar topar kaçıp, orman sınırındaki stingard köyünde vampir paladin meselelerini halledip en sonunda vergilius ile birlikte bizzat chonmok'la yüzyüze geldiğiniz oyun. http://fantastikortamlar.forumotion.com/en-haramiler-f36/31-ocak-2009-t110.htm

23 mayıs: gnarley ormanı girişinde onlarca hastalıklı zombiyle saatlerce kapışıp sonrasında greenleaf kalesini savunduğunuz, valost'un kurdunun öldüğü, caleb'in manyaklıklardan döndüğü, gnom rundar'ın ilaç peşinde koştuğu, en sonunda thaleg ve hasta rangerlarla görüştüğünüz oyun. http://fantastikortamlar.forumotion.com/en-haramiler-f36/23-mays-2009-t131.htm

21 haziran: grubun iblis çocuk peşinde bataklıklara daldığı, karnak orhan'ın rencırlığıyla gruba destek verdiği, ubor'un ilk fireball'unu attığı, valost'un tek başına iz sürüp sabotaj yapıp adam yakaladığı, caleb'in tutsakların 'ağzına sıçtığı,' harrgrek mağaralarının kapısına kadar geldiğiniz oyun. http://fantastikortamlar.forumotion.com/en-haramiler-f36/21-haziran-2009-t159.htm

11 temmuz: harrgrek mağaraları! gözüpek grubun 500 orkun inine girdiği, cüceleri kurtardığı, iuzcuları, goril iblisi, iblis çocuğu ve ayici iuz büyücüsünü öldürdüğü oyun. http://fantastikortamlar.forumotion.com/en-haramiler-f36/11-temmuz-2009-t180.htm

31 temmuz: grubun cüce memleketi karakast'tan ayrılıp bir süre kendi yoluna gittikten sorna (caleb hariç) elmshire'da yeniden buluştuğu oyun. ubor'un tenser ile görüşmesi, valost'un kedisini bulması, latron'un ailesiyle görüşmesi. güneydeki mardin tarlası'na yolculuk, valost'un greyhawk limanarında kediyi gemiye bindirme çabaları, çürümüş orman perisinin ev bellediği devrik kule'ye ilk gidiş, köyde ehlonna rahibesinin şeytanlaştığının keşfedilmesi ve öldürülmesi. http://fantastikortamlar.forumotion.com/en-haramiler-f36/31-temmuz-2009-t203.htm

16 ağustos: mardin tarlasında olaylar devam ediyor. loncadan skaelin ile konuşma, hayalet redd ile karşılaşma, peri ökseotu ile samimiyetin gelişmesi ve sonrasında kulenin altındaki terkedilmiş maure salonlarında iblis lordu graz'zt'ın suretiyle karşılaşma. http://fantastikortamlar.forumotion.com/en-haramiler-f36/16-austos-2009-t206.htm

13 eylül: valost'un hasta ranger kardeşinin canını alması ve latron'un muhteşem konuşmasıyla birlikte çiftçisi muhafızı hep beraber köyü terkediş. hassirak'ın yeni görevi, grubun karar aşaması, suskunlarla karşılaşma ve... dyvers sınırındaki eastguard kalesine yolculuk. http://fantastikortamlar.forumotion.com/en-haramiler-f36/13-eylul-2009-t216.htm

Last edited by 1UP on Wed Dec 16, 2009 12:54 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyTue Dec 15, 2009 6:39 pm

valost wrote:
"en etkileyici sahne" güzel kategoriymiş... benim adayım, "ehlonna'nın haramileri yanına alıp konuşması" sahnesidir... şahaneydi, fantaastikti...

ekliyorum o zaman onu da, yeterince fikir gelirse açarız.
Back to top Go down
caleb

caleb

XP : 7975

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyTue Dec 15, 2009 7:04 pm

en etkileyici sahne icin, sahne mi olur sekans mi olur bilmiyorum da, valost'un oyun degerlendirmesinde yazdigi sekliyle "fırtınanın geleceğini anlayınca bütün köyü bir hana tıkıştırmamız, fırtınaya rağmen kasabada korkusuzca devriye gezmemiz, insanların bize güvenmesi" de etkileyici gelmisti bana cok, oyun ici anlattiklarinda da okuyunca da.
Back to top Go down
Latron

Latron

XP : 7081

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyTue Dec 15, 2009 9:12 pm

abiiiiii mükemmel şeyler hatırladım lan okudukça..

bi kere şimdi haramilerle mkva'yı ayrı mı değerlendirsek diye düşünmüyor değilim. çünkü bambaşka lezzetleri var ikisininde.

yani haramilerde daha yılın başında o ilk firewall'u yediğimiz combatı kim unutabilir abi? yerlerde sürünüyorduk, webler alevler half-orc tillahımızı zikertiyordu. teleport asası bi yandan, yerdeki yaralılara koşup iksir yetiştirmek bi yandan, sonunda aradığımız ilk taşı bulmamız bi yandan..

ama bi yandan da mkva ile önce kaleye sızıp sonra içerde, surların tepesinde, düşe kalka, canımızı dişimize takarak okuyla olsun kılıcıyla olsun sleepiyle olsun varımızı yoğumuzu ortaya koyuşumuzda epik bir combattı. nefsi müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır! (orrath'ın aklında böyle kalmış bu laf)

haramilerle can'ın dediği gibi milleti gecenin bi vakti o hana toplayıp, içerde rüzgardan titreyen cılız gaz lambaları eşliğinde çoluk çocuk korarak beklerken, kahramanca dışarlarda iblis aramak, yağmura fırtınaya inat gözünü kırpmadan kahramanlık peşinde koşmak ayrı bir efsane.

ve gene o köyden, köyü savunan askerlerde dahil olmak üzere, herkesi toplayıp atlar eşşeklerle yüklenip hicret etmemiz bambaşka bir hikaye. kime anlatsan bu ne biçim ferepe amanokum der lan!

tabi mkva'yı unutacak mıyız? hayııır. benim hiç bir oyunda gerilmediğim kadar gerildiğim, stresten kakamın çişimin geldiği o sabah kahvaltısını nasıl izah edeyim? hem adamları kazıklıyoruz, hem gücümüz yeter mi bilmiyoruz, hem geri vites yapmak istemiyoruz, bak aklıma geldikçe gene fena oluyorum.

bide kendime torpil geçeyim, Orrath olarak sağda solda ganimet peşinde koşan Korian, Yhenni, Enlo ve Drumlin'i birden fazla kez ölümden kurtardığım, buna rağmen duruşumdan taviz vermediğim oyun, kişisel tarihimde önemli bir yeri olan oyundur.

babalar neyi nasıl seçicez, hepsi çokzel. genede eleyelim adayları belirleyelim, coşalım coşturalım.
Back to top Go down
valost

valost

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyWed Dec 16, 2009 12:33 am

yarın ya da öbür gün oturup uzun uzun okucam değerlendirmeleri, çok zevkli lan.

ama mevzu kombatsa caleb geliyor ilk aklıma... goril iblisi bir kere sikertip kaçırması, ikincisinde goril'in onu gerçekten kaçırması ve ardından gergin bekleyişimizin sonunda üstü başı karakana bulanan caleb'in siktim onu diyerek gelişi...

caleb vs. goril iblis

bir de caleb'in şeytan lordunu salacağımız zamanda kafesin etrafındaki yaratıkları öldürüşü var. o da ayrı mevzu... valost kombata girerken caleb kılıcını kınına sokuyordu... şahane bi combattı. attığı critlerle sikertmişti yine. o da adayım olsun mesela Smile

caleb vs. canavarlar diyeyim.

mkva oturumlarındaki kule combatı da apayrıdır ama...

en şahane harekete de valost'un bataklıklardaki hareketini eklemek isterim Smile
kayıklardan ayrılıp karada, ağaçların üstünde ilerleyerek aradaki mesafeyi kapatması ve iuz rahibi ve orku yakalaması, ardından onlara bulaşmadan-ki şahaneliği burda sanki- yemeklerini ve kayıklarını alarak sabaha karşı dönmesi...

bir diğer en şahane hareket de, latron amarran'ın küçük boyuyla at arabasının, sandıkların üstüne çıkıp, mardin tarlası halkına yaptığı hicret konuşmasıdır...

piyuuuuuuuu daha neler var... nası edicez... aday adayları filan mı yapsak Smile

bi de edit: ubor'un da şahane hareketleri var tabi ama çoğunu bilemiyoruz. bizden gizli yaptığı için... büyücüyle mektuplaşmalar, ziyaretler filan Smile
Back to top Go down
caleb

caleb

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyWed Dec 16, 2009 10:56 am

bi notlar aldim genel
herhangi bi onem sirasina gore degil herhangi bisey

----en iyi oyuncu

- orrath
- valost
- ubormetenga
- tinen
- korian

----yasam boyu onur odulu
valost'un kurdu (2008 - 2009 r.i.p)

----en yaratıcı çözüm

latron'un tavandaki vampire grease yaparak dusurmesi
ubor ve latron'un tutsagi buyu guclerini birlestirerek iluzyonlarla konusturmasi

- en iyi dm
engin yagmurdereli - volkan sumbul

----en iyi npc
lannet hakkaten direk benim de ilk adayim
baska, benim daha ilk mkva oyununda itekledigim yasli amcayi da aday gostermek istiyorum tatliligindan dolayi
baska, verdigi star wars - jabba tadiyla kemiksiz
baska, sen haramilerde vampirle kapistigimiz kasabaya yeni girdigimizde bir kosede oturmus duran eyyamci amca
baska, zombili oyunda kalede tek basina takilan iksirci deli gnom (koprulu mehmet pasa gibi oldu bu)
baska, e, yani, hassirak
baska, baran

----en şahane hareket

ubor'un kendini tehlikeye atarak teleport asasıyla önce latron'u cehennem köpeklerinden, ardından valost'u halforkun önünden kurtarışı
(en yaratici cozume de olabilir belki bu)

caleb'in basindan gecenleri sen harami dostlarina kamp atesi etrafinda anlatmasi

valost'un vassassin's creed misali rahiple orkun kayigini yemegini alip hakkaten hic dokunmadan onlara, geri donmesi ve herifleri bitirmis olmasi

latron'un halka seslenisi

valost'un vampir/paladin'e super bi veda toreni yapmasi zirhi vssiyle

orrath'in kendisini dinlemememize ragmen bizi kurtarmasi

wanwe, yhenni ve lannet'in ork kulesi operasyonuyla orkları gırtlaklarından oklaması

----en iyi combat
caleb vs goril v1 v2
mkva kule savunmasi
mkva'nin thoros ve adamlariyla sabah kahvaltisi sonrasi kapismasi

---en iyi misafir oyuncu olsun mu?
parakoz
tobias ironhand
karnak
enlo
drumlin
baska var miydi?

---en absurd/cilgin/manyak/komik olay (uyarsa koyalim)

valost'un iuz tapinigi/kalesinde ork sefi tewar'in kellesini sancaga takip gezmesi, en sonunda da degaji cakmasi
caleb'in tutsagin agzina sicmasi
sen haramiler'in hastalanan uyeleri caleb'i kafaya kafaya vurarak bayiltmasi ve bayilmadan once son gordugu seyin latron'un zevkten dort kose olmus surati olmasi
ubor'un elleriyle "boyle boyle" isik yaparak magaralarda ilerlemesi
wanwe ve korian'in kapismasi
orrath'ın yeşil sıvıyı baltayla kontrol ederek aleti eritmesi
lannet'in mkva'yi soyup sogana cevirerek 3 kurus ve yamuk yumuk bi harita birakmasi

---- en efsane replik (uyarsa koyalim)

- "nee, tabut bos mu??" (ubormetenga, tabutun bos oldugunu ogrendiginde)
- "ben mi? girişimciyim." (yhenni, meslegi soruldugunda)
- "beni öldüren sen olacağın için kendimi şanslı hissediyorum, valost..." (ewan, ölüm döşeğinde)
- "selam, patron." (valost, hassirak'la karşılaşmada)
- "ben de tinen!" (yhenni, kim olduğu soruldugunda heyecanlanınca)

---en etkileyici sahne
enlo'yla yhenni gordu sadece eralion kalesinin altinda yatan varligi, ve baya gercekten korktugum bir an olarak direk en etkileyici sahnedir.
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyWed Dec 16, 2009 12:37 pm

söylediklerinizi ekledim.

bence en absürd/komik olay kesin olsun, adayları görünce yerlere yattım : ) ubor'un böle böle ışık yapması geçen senenin olayı ama suistimalci barış'ın öne çıktığı her anda efsanesi bu sene de devam etti : )

en iyi replik de çok eğlenceli bence. en iyi repliğe cüce magnus'un 'üç deyince atlıyoruz!' demecini ve korian'ın 'selam ben marifetli korian, bunlar da arkadaşlarım,' girişlerini eklemeyi öneriyorum.

en iyi npc'lerde hassirak ve kemiksiz geçen sene aday olmuşlardı, babayı aldılar. ayrıca kemiksizin kendisi görünmedi sanırım bu seneki oyunlarda hiç. onları koydum şimdilik ama aklımızda bulunsun.

en iyi misafir oyuncuyu karakterlere göre mi yapalım, oyunculara göre mi?

bir de en etkileyici sahneyi, en etkileyici/heyecalı sahne gibi geniş düşünüp, toros'la sabah kahvaltısı olayını oraya mı alsak diyorum? orada bokumuzu çişimizi getiren gerilimli durumdu zira, kombatın kendisi değil. bu minvalde oraya, graz'zt'ın kafesini açmadan önceki heyecanı da eklemeyi öneriyorum. bir de mkva'nın handa ilk buluşma anı ve çıkan arbedede handan kaçışları da muhtemelen ilerki yıllarda unutulamayacak bir sahne olacaktır.

asıl oylamaya giren kaç aday olacak, onları nasıl seçeceğiz, foruma üye olan herkes oy kullanabilecek mi falan mevzularını da bilemedim şimdi.

bi de barış ibnesi az foruma katıl lan!

heheheh...
Back to top Go down
caleb

caleb

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyWed Dec 16, 2009 1:02 pm

hehehe oneriler super engin bence, dediklerin oyle olsun direk

en iyi npc/insan/karakteri siz belirleyin bana uyar her turlu

onceki yila kacan seyler icin de pardon ya, sonraki oyun degerlendirmelerine goz gezdirdim ben de, arada kacmis demek ki bi iki tane
Back to top Go down
caleb

caleb

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyWed Dec 16, 2009 1:24 pm

adi da sen haramiler mi olsun yine frp odulleri'nin? oyle gozukuyo da baslikta

Fantastik Ortamlar 2009 FRP Odulleri gibi bisey daha uygun olur gibi geldi bana, sonucta MKvA var krallar gibi bi yandan Very Happy
Back to top Go down
Latron

Latron

XP : 7081

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyWed Dec 16, 2009 4:18 pm

ben en saçma\eğlenceli repliklere orrath'ın herkesin sinire gerginliğe kestiği o mahkeme salonunda gıkını çıkarmadan durup en sonunda cezalar açıklanınca maden cezasını kabul edeyazıp "param yok" deyişini koymak istiyorum..
Back to top Go down
valost

valost

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyWed Dec 16, 2009 11:49 pm

ubor geçen sene "en şahane hareket" ödülünü almış bulunmakta, bu yüzden aday olamıyor bu sene... bence aklımızda bulunsun, seneye de bu olay aklımıza gelirse -ki yıllarca gelicek gibi- "onur ödülü"nü ubor'a verelim bu hareket dolayısıyla...

isim konusunda can'a katılıyorum, ismi "fantastik ortamlar frp ödülleri", "altın mızrak frp ödülleri", "altın ejder frp ödülleri" filan olabilir.
bi yandan gelenek olarak adını böyle koyduk, böyle gitsin dersek, o da güzel olabilir... campaignler, karakterler değişse bile şen haramilerin bu yolu aydınlattığını hep hatırlarız...

en absurd/çılgın olay kategorisinde adayımı açıklıyorum:
kargalı bir büyücü, bir rahibe, bir girişimci ve bir half orc haydutların takıldığı bir hana giderler. yanlarında değerli gözüken büyükçe bir sandık vardır... haydutlar sorar, "ne var sandıkta?" büyücü kalkıp cevaplar, "rahmetli dedemiz!"...
Back to top Go down
valost

valost

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyWed Dec 16, 2009 11:57 pm

en şahane hareketler arasında tinen'in, rahibelik görevlerini layıkıyla yerine getirerek mkva'nin ilk kombatı öncesinde yerde yatan cesetleri gömmesi ve huzursuz ruhları huzura kavuşturarak tekrar kalkmalarını engellemesi de olmalı bence Smile

bir de; valost'un, ellerindeki büyülü eşyaları almak üzere gelen suskunlar'dan büyülü eşya istemesi, suskunların ona cahil demesi, valost'un gururla "en sevdiğim özelliklerimden biridir" diyerek adamları ayar etmesi. üstüne üstlük bunları gerçekten cahilce, adamların aradığı sihirli eşyalardan biri dilinin altındayken yapması... da en çılgın/absurd vs... olabilir.
Back to top Go down
caleb

caleb

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyThu Dec 17, 2009 10:41 am

heheheh valost'un o olayi o kategoriye de olaiblir hakkaten

ya da sadece

"en sevdiğim özelliklerimden biridir." valost, suskunlar'ın kendisine cahil demesine karşılık olarak

diye en baba repliklere koyulabilir
siz bilirsiniz Cool
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyThu Dec 17, 2009 3:50 pm

valost wrote:
en absurd/çılgın olay kategorisinde adayımı açıklıyorum:
kargalı bir büyücü, bir rahibe, bir girişimci ve bir half orc haydutların takıldığı bir hana giderler. yanlarında değerli gözüken büyükçe bir sandık vardır... haydutlar sorar, "ne var sandıkta?" büyücü kalkıp cevaplar, "rahmetli dedemiz!"...

mükemmel fikirdi olum bu ne var : )

tinen'in ölüleri gömmesiyle valost'un suskunlarla muhabbeti de listeye girmeli bence de : )

10ar aday olcak lan her kategoriden nasıl yapıcaz? her aday tek oy lacak hepsi berabere kalcak bu gidişle : )
Back to top Go down
valost

valost

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyThu Dec 17, 2009 4:14 pm

ön eleme yapalım Smile baştan herkese 2şer oy hakkı verelim... ön elemeden sonrakiler esas oylamaya kalsın...
Back to top Go down
ubor metenga

ubor metenga

XP : 7054

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyFri Dec 18, 2009 3:16 am

şu ara beyinle beyincik arasındaki denyocuk adlı organımın fazla çalışmasından dolayı pek yazamıyorum. zannetmeyin barış frp alemine küstü, kırmızı halıda yürümeyecek... dediğim gibi suç bende değil, denyocukta. denpisil verdi doktor, sabah akşam alıorum bakalım, hayırlısı...

adaylara hiç bir diyeceğim yok, mukteşem sahneler ve dialoglar (muktesebat demek istiyorum cemil abi). belki bu altın ahududu ekolü bir ödül daha olabilir en rezil hareket gibilerinden. hatholu bağlamamız veya sebastianın odaya sliip atması ilk aklıma gelenler. ayrıca en iyi karakter ödülüne wanvenin konmasını öneriyorum. adam bayaa bayaa karakter çıktı yahu. değerleri uğruna kavga edip durdu garibim.

ilaç vakti..
Back to top Go down
jemeal

jemeal

XP : 5827

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyFri Dec 18, 2009 3:25 am

amgötamamgötamgötamamamamgötgötgöt...

bıraktınız beni aramıyonuz dolanıyonuz devamlı ama biliyom güzel yerdeyim yiyom havuç marul bi garı aldı bana jitan abi yapıyom dupdupdupdup yiyom havuç yiyom lahana uborun geçen seneki ödülünü gördüm pençereden jitan abi o duvardaki camlı bölüme koymuş kave fincanlarının yanına ödül bana benziyo lan amamamamamamamamamam...

cemil ödülü olsun bunun adı şen haramiler falan olmasın cemil olsun cemil ödülleri gemeleksel 2çi cemil ödülleri özledim lan ama iyiyim burda gelmem bidaaa sizle dağ bayır ama gelin bi ara görün beni bi şeyler getirin yanınızda şeker falan marulda olur cemil ödülleri olsun adı amamgötgötamamgötam...
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyFri Dec 18, 2009 8:04 pm

ehehe barış'ın dediği sebastian'ın kafamıza sleep atmasını da ekleyelim hakkaten : )

bu arada jemeal nası oldu da geçen sene aday olamadı en iyi npc'ye ya? alırdı direk ödülleri hehehe
Back to top Go down
selo

selo

XP : 5826

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyThu Dec 24, 2009 1:21 am

En tatlı kılerik ödülünü atlamışsınız bakıyorum da!? What a Face clown pig Basketball santa flower I love you
Back to top Go down
caleb

caleb

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyThu Dec 24, 2009 7:22 am

en tatlı kıl erik demek istedin sanırım???

HAHAHAHAHAHAHA bounce bounce bounce bounce bounce bounce
Back to top Go down
valost

valost

kategoriler Empty
PostSubject: Re: kategoriler   kategoriler EmptyThu Dec 24, 2009 10:28 pm

lan hadi oylamalar başlasın. yeni yıl geldi. engin sen aç bi şekilde pollları artık ya Smile
Back to top Go down

kategoriler
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Kategoriler ne olsun