Fantastik Ortamlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

More is Better: Group Character Creation

Go down 
2 posters
AuthorMessage
1UP
Admin
1UP

XP : 9100

More is Better: Group Character Creation Empty
PostSubject: More is Better: Group Character Creation   More is Better: Group Character Creation EmptyThu Mar 11, 2010 1:34 am

grubu beraber yaratmanın faydaları ve yöntemleri

http://www.treasuretables.org/files/More-is-Better-TT009free.pdf
Back to top Go down
http://fantastikortamlar.forumotion.com
1UP
Admin
1UP

XP : 9100

PostSubject: Re: More is Better: Group Character Creation   More is Better: Group Character Creation EmptyWed Mar 24, 2010 8:35 pm

şöyle birşey yapmış bir abi, frpnet forumlarında. dm olarak oyunun başında karakterlerin genel konseptini vermiş, gerisini oyunculara bırakmış. bir yöntem bu da.

Bu seferki campaign biraz farklı olacak. Ana karakterler için ben şu parametreleri koyuyorum.

TEK : Arkadaşımızın adı tek çünkü o aslında birçok ruhun bir bedende olmasından oluşuyor. Bir başka ifade ile kendisi tüm bir kavimin tümünü içinde taşıyor. Oyundaki etkisi şu olacak. Bu arkadaşımız birkaç değişik kişiliği olan biri. Yani hem saldırgan biri hem de pasifist biri olabilir. Ben en baskın birkaç kişilik çizeceğim, ama o kişiliklere benim çizdiğim özellikler dışında özellik oyuncunu eklemesi serbest olacak. Karakterin içindeki her bir kişilik aynı zamanda ayrı bir sınıf olacak. Ama tabi bunlardan sadece biri bir anda aktif olabilir. Diyelimki arkadaşımız içinde sorcerer kişi ile maceraya başladı, gerek gördüğünde, (bunun nasıl olacağının mekanizmasının kararlaştırılması lazım) Fighter'a dönüşebilecek. Büyük avantaj gibi gözüksede aslında değil. Bir kere karakter tüm sınıfları için gerekli malzemeyi ve skorları oluşturmak zorunda. Muhtemelen oyuna tüm skorları aynı (mesela 13) gibi başlıyacak. Gerçek RP yapan biri için çok ilginç olacağına eminim.

SEÇİLMİŞ : Bu arkadaşımız da oyunda benim "bala" dediğim ırktan olacak ve tanrısının seçilmişi olduğu düşünülecek. +1 EL olacak ama bir çok ve her seviyede yeni yeteneği gelecek. Bu karakter Cleric veya Paladin olmalı

YAŞLI : Bu karakter ne olduğunu hatırlamadığı bir kavga veya test sonucu tüm hafızasını kaybetmiş bir büyücü. Her şeye baştan başlamak durumunda ve zamanla tüm unuttuklarını tekrar hatırlıyacak. Bu karaktere çok kötü CON skoru verip, buna mukabil yüksek INT veya ek kabiliyetler vermeyi istiyorum. Ancak bu karakterin "karakter" anlamında bir sınırlaması yok, ne de olsa her şeyi baştan öğrenip, bir önceki ölümcül hatasından kaçınmaya çalışacak.

ŞAMAN : Bu karakterin ruhlar alemi ile özel bir bağlantısı olacak ve sınıfının kabiliyetlerinden bağımsız bazı yetenekleri olacak.

HAYVAN : Bu karakterin aslında göründüğü ırk mı yoksa belirliyeceğim bir hayvan mı olduğu tam anlaşılamıyacak. Çünkü kendisi istediğinde şekil değiştirerek o hayvanın biçimine girecek ve benzeri tür hayvanların lordu olacak.

KAYIP VARİS : Soylu ama harbi soylu biri. Birilerinden kaçma durumunda, ama yönetme anlamında çok esaslı bilgileri olacak.

Şimdilk a hatları bu kadar
Back to top Go down
http://fantastikortamlar.forumotion.com
valost

valost

XP : 8588

PostSubject: Re: More is Better: Group Character Creation   More is Better: Group Character Creation EmptyWed Mar 24, 2010 9:51 pm

enteresanmış. baya yapmış konsepti istediğinizi alın demiş.
Back to top Go down

More is Better: Group Character Creation
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» the group dynamic