abi bunların 3ü de birbirinden muhteşem çözümler, özellikle müfettişi öldürme çözümü conan'ın bile aklına gelmezdi eheuhe...
yalnız 1 ve 2 gerçekten birbirinden muhteşem fikirler. karar veremiyom hangisine versem.
ubor'un hassirak ile ilk konuşmadan önce kader puanı kullanımı da aslında komple oyunun gidişatını ve belki de grubun kaderini etkileyen bir karardı. ammaaa kader puanı kullanımı diskalifiye eder mi bunu bilemedim. bir de en yaratıcı değil de en bilgece hareket olabilir bu belki.
yine aynı oyunda, mayaheine tapınağında rasimu ile karşı karşıyayken, keyla'nın rasimu'ya 'arkadaşımız üzerindeki laneti kaldırabilir misin' sorusu da baya yaratıcı bir hareketti. o kadar beklemiyordum üstelik ki 2 saat bu heyvanat remove curse yapabiliyor mu diye aradıydım kitaplardan. bu modeller yapamıyormuş, ama bir üst modeli yapabiliyormuş. yapabiliyor olsa ve başarıya ulaşsa o da güzel çözümlerimizden biri olarak listeye girebilirdi belki.
çok konuştum. karar veremiyorum 1e mi 2ye mi versem. biraz daha düşünem. ne zaman son oy kuyllanma tarihi? : )