son oyunda, ilk oyundaki gibi böyle skilldir feattir kazanmadınız ama, madem sordun şunları 'kazandınız' diyebilirim:
Mayaheine'ın hizmetkarı Rasimu ile karşılaşma: Mayaheine'ın hizmetinde bir Hound Archon olan Rasimu ile konuşup anlaştınız. Bu, Mayaheine ya da Pelor'a hizmet eden karakterler için, Complete Divine'daki 'Contemplative' Presstige Class'ına girişi mümkün kılıyor. (Prestige class'lar, belli şartlar oluştuğu durumlarda girilebilen karakter sınıfları. Yani eğer içinizden biri örneğin Pelor ya da Mayaheine paladini olsaydı, bir sonraki level atlayışında paladin yerine 1 level Contemplative alabilecekti. Paladin 3/Contemplative 1 olacaktı bu durumda.)
Rasimu'nun lütfu: Kalbinizin temiz olduğunu ve zor durumda zor kararlar verebileceğinizi gösterdiniz. Bu yüzden Rasimu sizi kutsadı. 1 sene boyunca bir supernatural (standart hareket, saldırı fırsatı yaratmıyor) güç olarak, kendinize 24 saat boyunca sürecek damage reduction 1/evil sağlayabiliyorsunuz (
evil damage dışındaki tüm damage türlerine karşı 1 damage reduction). Bu özelliği toplam 5'er kez kullanabileceksiniz.
Rasimu, Ubor'un hançerine kuvvetli bir kovma gücü bahşetti. Hançer çekildiği anda etki alanında olan dışarlıklı varlıklar kendi boyutlarına geri dönecekler ve 101 gün boyunca hiç bir şekilde ana boyuta geri dönemeyecekler. Bu etki 1 ay boyunca geçerli ve sadece 1 kez kullanılabilecek.
Ayrıca Rasimu, Keyla'ya pelerinini hediye etti. (cloak of resistance +1 - tüm save'lere +1 veriyor)
Joram Kesserem'in minneti: Oğlunun ruhunu kurtardığınız için Joram Kesserem size minnettar kaldı. (Hoş adamın kendisi de hapis oldu tapınakta ama...)
Hassirak'ın düşmanlığı: Kadim şeytan Hassirak ile yaptığınız anlaşmaya uymadınız. Ayrıca bebeğin ruhu üzerindeki hakkını alamamasına sebep oldunuz. Affetmek ya da unutmak nedir bilmeyen bu varlığın buna nasıl tepki vereceğini tahmin etmek istemezsiniz.
Greyhawk Güvenlik Güçleri'nin minneti: Elmshire ve Greyhawk'ta sürmekte olan tarikat ve kaçakçılık aktiviteleri hakkında Greyhawk yetkililerine bilgi ve delil sunduğunuz için Greyhawk Güvenliği size minnettar kaldı.
Ubor'un yediği sopaya gelince, ondan neler öğrendiğini ben söylemeyeyim, siz anlatın bana