Fantastik Ortamlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

eksikler yapılcaklar

Go down 
+3
1UP
caelumluna
valost
7 posters
AuthorMessage
valost

valost

XP : 8584

eksikler yapılcaklar Empty
PostSubject: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyWed Mar 31, 2010 4:55 pm

genel olarak ne tip adamlar oynatmak istediğinizi düşünün bi arkadaşlar. benim geçmişlerinizle ilgili olarak bazı önerilerim olacak. eğer ne oynatıcağınızı bilirseniz o öneriler daha faydalı olabilir. ya da dersiniz ki, ben böyle istemiyom, beni ayılar büyütmüş olmasın... ben insan gibi bi adam olcam : )

wizard kehri: büyü okulu seçicen ya da seçmicen. ona karar ver ki ardından büyülerini de seçelim. onun üstüne de featleri seçip tamamlayalım. kısa bi geçmiş hazırla bi de... benim sana yardımcı olucak bazı önerilerim olacak, aklına yatarsa ordan çıkıp devamını getirebiliriz karakterin.

rencır ali: featler, favored enemy ve favored terrain eksik. senin için de bazı tekliflerim olcak bebücüğüm. backroundla ilgili bikaç ipucu vereceem. uyarsa sana da o şekilde ilerleyebiliriz.

rogue orhan: backround düşün bilader.

engin ve alican ortak ya da birbirine yakın bi şeyler hazırlıcak sanırım. eğer elinizdeki ipuçları yeterli değilse sorular kısmına ya da özele beklerim.

herkes: isim bulun lan karakterlerinize : )
Back to top Go down
valost

valost

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyWed Mar 31, 2010 7:41 pm

enginin önersiyle, linkler elimizin altında bulunsun deyü, karakterlerin altına yapıştırdım classları. öperun.
Back to top Go down
caelumluna

caelumluna

XP : 6442

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyThu Apr 01, 2010 4:21 am

valla cok ozendim, bir yerim sisti.
Back to top Go down
valost

valost

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyTue Apr 13, 2010 7:11 pm

golarion yiğitleri. geçmişlerinizi bekliyorum oyundan önce.
Back to top Go down
valost

valost

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyTue Jun 08, 2010 6:46 pm

gençler... karakter sheeeeeetlerinize bi bakın bakalım neyiniz var, neyiniz yok üstünüzde. kılık kıyafet, kılıç kalkan ve para. kağıtlarda eksik olabiliir. buraya yazıp tamamlayalım. kaç paranız var onu belirtmedik bazılarınızda. bi onları yazın kendi karakterlerinizin altına. enginin başlığının altında var mesela. o şekil bi dizin. sonra oyunda cebinizden piçak çıkmasın ihtiyaç olunca.

lazımsa şimdiden söyleyin ben koyarım cebinize : )
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

XP : 9096

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyTue Jun 08, 2010 7:59 pm

benimkinde değiklik yok sanıyorum. köylüler sağolsun yediğimizden içtiğimizden para almadılar : ) bi gelirimiz giderimiz olmadı, di mi gençler?
Back to top Go down
http://fantastikortamlar.forumotion.com
parakoz

parakoz

XP : 5873

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyTue Jun 08, 2010 8:09 pm

köyden ayrılırken dövdüğümüz gosu heriften 17gold çıkmıştı, yüce büyücümzde olmalı o paralar Very Happy
Back to top Go down
valost

valost

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptySun Oct 03, 2010 11:49 pm

valost wrote:
golarion yiğitleri. geçmişlerinizi bekliyorum oyundan önce.

beyler. bi tanrılar mevzumuz vardı. kim kime inanır diye. herkese seçmiştik, hatırlıyosunuz di mi? nedir durumlar. önümüzdeki hafta bi oynayalım diyorum, mailden sağdan soldan burdan bi haberleşelim karakterlerle ilgili ne eksikler var diye. kaybolanları hatırlayalım. geçmişiyle ilgili eksiği ve sorusu olanlar da sorsunlar. netleştirelim. büyük bi macera bizi bekliyo, yalın ayak girmeyelim.
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyMon Oct 04, 2010 5:28 am

ben elhamdülillah toragcıyım.

''Torag (pronounced TORR-awg) is a stoic and serious god who values honor, planning and well-made steel.''

geçmişi de mükemmel düşünmüştüm ama şimdi bölük pörçük hatırlıyorum. yazmamanın zararları işte. bi düşüneyim hatırlamaya çalışayım yine.

bi de karakter sheetleri yine mert'in google excel'lerinden yapalım.
Back to top Go down
Latron

Latron

XP : 7081

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyMon Oct 04, 2010 8:43 am

hacılar ayrı bi sayfa açın Golarion character sheetleri için, kopyala yabıştır yöntemiyle ordan yürüyün, birbirine girmesin maceralar, karakterler.
Back to top Go down
valost

valost

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyTue Oct 12, 2010 11:15 pm

1-oyunla ilgili isimleri filan not tutan var mıydı? yolda kimlerle karşılaştınız, kimleri dövdünüz?
2-yukarda tanrılar filan diye sordum, engin ve alican'dan başka cevabı olan yok mu?

haftaya için oyunu hazırlıyorum, niyetiniz yoksa söyleyin. uğraşmıyım.
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyWed Oct 13, 2010 1:32 am

1. kabaca bi baktım, bulamadım oyunla ilgili not. bi derinlemesine dalarım yine frp dosyaları arasına : ) bilgisi olan ortaya atsa, ortak kafa hatırlamaya başlarız iyi olabilir.
2. aliyle kehriyi sen bireysel bi dürt istersen, başlığın gözlerinden kaçmadığından emin olalım. sonra da düzene koyalım, 2 haftada 1 mi ayda 1 mi ne olursa, yoksa canlı kalamıyor oyun. obsidian'a da ben gönüllü yazarım az bi düzene otursa, kaybolmaz bilgiler.
Back to top Go down
karnak

karnak

XP : 5574

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyWed Oct 13, 2010 5:32 pm

öncelikle tanrı olayına değiniyim. tanrım cayden caileon(drunken hero)

tanıdıklarımız da şu şekilde olmuş aldığım notlara göre. handa(ki adı sarhoş kertenkele imiş) 3 kişiyle tanışmışız(ki bunlar da musallat olduğumuz adamlar): alfen(ki öldürdüğümüz başları buydu sanıyorum), rogar, marnis.

bunlar var şimdilik sağa sola ben de bi bakınık olurum dahasi için Very Happy
Back to top Go down
carno

carno

XP : 6089

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyWed Oct 13, 2010 8:05 pm

ya pazar günü maç evveli bir çay mı içilse? konuşsak halletsek.
Back to top Go down
karnak

karnak

XP : 5574

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyThu Oct 14, 2010 2:54 pm

bana uyar maç öncesi nereye derseniz gelirim Very Happy
Back to top Go down
valost

valost

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyThu Oct 14, 2010 8:35 pm

ok. pazar maç öncesi bi toplaşalım o zaman... hafızamızı tazeleyelim, eksikleri giderelim...
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

PostSubject: Re: eksikler yapılcaklar   eksikler yapılcaklar EmptyFri Oct 15, 2010 4:50 am

pazar maç öncesi ben gelemeyebilirim. olmadı siz toplaşın, beni de maç esnasında bilgilendirirsiniz : )
Back to top Go down

eksikler yapılcaklar
Back to top 
Page 1 of 1