1UP Admin
| Subject: Wanve Tue Oct 06, 2009 11:58 pm | |
| öle bakınırken dikkatimi çekti, wanve barışın volkan diyemin aklında bulunsun. asıl silahı yay olan wanve için şahane bir ikincil/melee silah olur gibi geldi bana. Curve blade, elventwo handed exotic weapon dmg: 1d10 crit: 18–20 tipi de şöyle bişey olsa gerek: şimdi olay şu ki, normal bir karakter için exotic bu elf olan silahı, elf karakterler için martial sayılıyor. wanve kullanmayı biliyor yani. ayırca elf işi bu silahın, sunder (silahı kırma) denemelerine karşı CMD'ye +2 alması ve weapon finesse ile kullanılabiliyor olması gibi güzel özellikleri de var. biraz pahalı sadece (80 gp) ve az bulunur bir silahtır diye belirtmiş açıklamasında. volkan diyem nasıl uygun görürse artık. ben o iki uçlu ork baltalarına izin vermiyom mesela : )
Last edited by 1UP on Tue Jan 19, 2010 10:03 pm; edited 1 time in total | |
|
ubor metenga
| Subject: Re: Wanve Wed Oct 07, 2009 1:20 am | |
| volkan diyem izin verir ve wanve 80 gp yi denkleştirebilirse bu parayı sallamayan haliyle süper olur | |
|
Latron
| Subject: Re: Wanve Wed Oct 07, 2009 5:44 am | |
| tipi çok güzelmiş lan silahın.. elf adama elf silahı tabi mna koim. ben boklu baltalarla geziyom. ühühühühü.. | |
|
valost
| Subject: Re: Wanve Wed Oct 07, 2009 10:51 pm | |
| barışım, sen 80 altın topla, bi tane de satan adam bul, güzel bi pazarlık yap, neden senin olmasın o güzel kılıç... ama okçu adamsın, onun yerine biraz daha pahalıya "composite longbow"a kamanabilirsin... wanve başlığı altında olmuyo ama biraz daha uzatayım; mertim, bi barbar olarak "simple" ve "martial" silahlar kullanabiliyorsun. üstüne bi de half-orc olarak içinde "orc" olan herhangi bi silahı kullanabiliyorsun normalde(kasabadaki yangınlı combatta wanve'ye girişen orc'un elindeki çift uçlu balta gibi). fakat sen normal bi half-orc değilsin. o yüzden onu kullanamıyosun diye düşündüm, ki güzel bence böyle. ayrıca aramızda kalsın; barbar, fighter, ranger ne olursan ol, silahına iyi bakıcaksın, di mi | |
|