Fantastik Ortamlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

4th edition

Go down 
2 posters
AuthorMessage
valost

valost

XP : 8584

4th edition Empty
PostSubject: 4th edition   4th edition EmptySat Jun 27, 2009 12:56 am

4th edition faerun indirdim, amına koymuşlar ortalığın! geride kalan ne var ne yok hepsini çöpe atmak üzerine bi şey kurmuşlar. players handbook vs, nası bilmiyorum bakmadım ama "forgotten realms" candır diye düşünüp evrenin başıyla götüyle oynamışlar.

tamamen eskiyi çöpe atalım, daha çok satalım mantığı...

ki ben bi aydır bakıyorum forgotten realms'e. yıllardır oynatan, oynayan adam rage'e girer katil olur!
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

XP : 9096

4th edition Empty
PostSubject: Re: 4th edition   4th edition EmptyFri Jul 10, 2009 8:18 pm

ulan yeni görüyorum bu başlığı.

öyle valla. herşeyi resetledi ibineler. hadi sisemi resetledin tamam. setting de komple başka bir şey olmuş. ben de yıllardır oynayan, gönül veren insanların sızlanmasından tiksinmesinden biliyorum : ) yazık günah. e oynamıyorlar doğal olarak büyük bir kısmı ne 4th ed ne FR.

eberron çıkardılar şimdi yeni. her sene bir setting çıkaracakmış ibineler. göremedim henüz eberron'cular ne dedi bu işe. bakalım daha neler göreceğiz.
Back to top Go down
http://fantastikortamlar.forumotion.com
valost

valost

4th edition Empty
PostSubject: Re: 4th edition   4th edition EmptyFri Jul 10, 2009 8:32 pm

hayır benim anladığım bi de edition ilerledikçe sıçıyolar... forgotten realms için yine en kapsamlı en iyi kitaplar 2nd edition filan... herşeyin eski versiyonunda bi sonrakinden daha iyisini buluyosun.

bi de çorba olmuş işte alemler. 3'ler 3 buçuklar, tarihler havada uçuşuyo, "orda öyleydi ama burda böyle, aslında şu şöyle ama daha iyisi bu" muhabbetleri var bi dünya... korkuyom çok eskilerden bi şey kalmıcak, siki tutucam diye...
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

XP : 9096

4th edition Empty
PostSubject: Re: 4th edition   4th edition EmptyFri Jul 10, 2009 8:45 pm

öyle öyle marvel çizgi romanları gibi : ) her gelen bir öncekini siklemeden yazıyor. ne varsa eskilerde var dediğin gibi. gençler, yeni nesil oyuncular 4th seviyorlar ama. çılgın satıyormuş 4e kitapları.
Back to top Go down
http://fantastikortamlar.forumotion.com
valost

valost

4th edition Empty
PostSubject: Re: 4th edition   4th edition EmptyFri Jul 10, 2009 9:04 pm

yeni başlayanlar tazelerini alıyordur... 5 sene sonra bakalım ne dicekler 7th edition'a Smile
Back to top Go down

4th edition
Back to top 
Page 1 of 1