Fantastik Ortamlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Karakter isimleri

Go down 
3 posters
AuthorMessage
valost

valost

XP : 8584

Karakter isimleri Empty
PostSubject: Karakter isimleri   Karakter isimleri EmptyMon Jun 01, 2009 2:15 pm

Herkesler yeni karakterlerine isim düşünsün... mert iki kere düşünsün...
Back to top Go down
Latron

Latron

XP : 7081

Karakter isimleri Empty
PostSubject: Re: Karakter isimleri   Karakter isimleri EmptyMon Jun 01, 2009 3:33 pm

ahahah abi o isim olayı aklıma geldi benim. Başından başlayayım aslında şimdi bizim hikaye aşşağı yukarı şöyle;
Bizim kabileyi Barış ve ailesi gelip tepeliyor, ben o sırada el kadar bebeyim. Beyle yeşil, şirin. Gaa goo diyorum. Kıyamıyorlar bana. Elf ırkı hisli ırk aga. Alıyorlar beni, half orc malf orc demeden yedirip içiriyorlar. Barış bana hamilik yapıyor uzun yıllar boyunca. Dövüş öğretiyor çoğunlukla. Okuma yazma öğretmeye de çalışıyor ama benim kafam pek almıyor. Şimdi burada bi kaç soru işareti var. Ben orc lisanı biliyor muyum? Elfçe konuşabiliyor muyum? Teorik olarak orc lisanından bihaber olup elfçe (aklımın aldığı kadar, yarım yamalak) konuşuyor olmam lazım. Fakat tabi bunu şekillendirebiliriz. Önerilere açığım. Bunun yanında ismimde işte beni bulduklarında boynumdaki kolyede iyi kötü bişeyler yazıyor o sayede orc dilinden oluyor olabilir, veyahut yekten elfler isim koymuş olabilir. Eğer elfler koymuşsa adım "Vanwa Uruc". Meali "Lost Orc" demek. Yok kolyemdekini almışsam adım "Orrat Dhaub" meali "Dark Agony" demek. Aklım kıt gücüm pek. Gel denilirse gelirim, git denilirse giderim. Bir gün birisi bana bak bu elfler senin ananı babanı kesmiş diye gaz verirse ne ederim?
Back to top Go down
valost

valost

XP : 8584

Karakter isimleri Empty
PostSubject: Re: Karakter isimleri   Karakter isimleri EmptyMon Jun 01, 2009 3:51 pm

şimdi burda ability skorlarını yazmıyım ama senin aklın düşündüğün kadar az değil babuş. ortalama bi insan zekan var. sonuçta dahi değilsin ama bi orka göre aklın başın yerinde... hatta şöyle diyeyim valost kadar aklın var senin... dil ayrıntılarını konuşuruz birebir. neler edeceğimizi. daha karakterler çok ham. oyuna başlamadan önce tekrar bir oturup bakıcaz karakterlere zaten... o pürüzleri hallederiz...
Back to top Go down
1UP
Admin
1UP

XP : 9096

Karakter isimleri Empty
PostSubject: Re: Karakter isimleri   Karakter isimleri EmptyMon Jun 01, 2009 4:44 pm

ben bir sayfalık bir karakter geçmişi yazıp gönderdim volkan'a. yazın derim siz de çok faideli. fekat yeni tanışan tipler olacağımız için buradan açıkça yazmak yerine volkan'la paylaşırsak oyun içinde daha zevkli olur diye düşünmekteyim.
Back to top Go down
http://fantastikortamlar.forumotion.com

Karakter isimleri
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Karakter Şiiiiieeeet
» Ubor'un isimleri
» Valost'un isimleri